Υπηρεσίες

Μελέτη - Εγκατάσταση

Η NK SECURITY είναι μια εταιρεία που φέρνει πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής σε έναν αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων και κατοικιών που απαιτεί προσαρμοσμένη κατασκευή ή ειδικά συστήματα ασφαλείας.

 

Είμαστε υπερήφανοι που σας προσφέρουμε γρήγορη, αποτελεσματική και ποιοτική εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λύσουμε τα θέματα ασφαλείας σας με επαγγελματικό τρόπο

Συντήρηση

Η προληπτική συντήρηση είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση και την αποτελεσματικότητα των συστημάτων ασφαλείας σας. Η NK SECURITY προσφέρει ασυναγώνιστες υπηρεσίες συντήρησης για συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα CCTV, συστήματα συναγερμού εισβολέα, συναγερμούς πυρκαγιάς, συναγερμούς διαφυγής, συστήματα εισόδου θυρών, που εκτελούνται από εξειδικευμένους και επαγγελματίες μηχανικούς, για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα και η παρατεταμένη διάρκεια του συστήματός σας.

Η ομάδα εξυπηρέτησης και συντήρησης καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδας, επομένως μπορούμε να παρέχουμε μια επαγγελματική υπηρεσία συντήρησης για τον εξοπλισμό ασφαλείας σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Η NK SECURITY παρέχει μια σειρά πακέτων συντήρησης και συντήρησης, και σε ορισμένες περιπτώσεις απαραίτητες για να επαληθεύσετε ότι το σύστημά σας συμμορφώνεται με τις τελευταίες οδηγίες προστασίας δεδομένων και ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας.

 

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η υπηρεσία συντήρησής μας δεν υστερεί σε καμία περίπτωση που παρέχουμε 24ωρη βοήθεια και υποστήριξη. Έχουμε εμπιστοσύνη να διατηρούμε συστήματα ασφαλείας για οικογένειες όπως η δική σας την τελευταία δεκαετία. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ηρεμία όλο το εικοσιτετράωρο. Θα είμαστε πάντα κοντά σας 24/7/365, για να προστατεύουμε όχι μόνο τις εγκαταστάσεις, τα περιουσιακά στοιχεία και τους υπαλλήλους σας, αλλά και τη φήμη σας.

 

Οι φιλικοί και τοπικοί μηχανικοί μας είναι έμπειροι ειδικοί. Μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας για το σπίτι και την επιχείρησή σας, με μεγάλη γνώση των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά και με ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο της ασφάλειας.

 

Τα Συστήματα Ασφαλείας προστατεύουν την οικογένεια, το σπίτι και τους χώρους σας και θα σας προσφέρουν ηρεμία. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες, στην NK SECURITY συνειδητοποιούμε ότι η εξυπηρέτηση πελατών δεν πρέπει να τερματίζεται μετά την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και γι 'αυτό προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης μετά την εγκατάσταση.

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Η NK SECURITY παρέχει υπηρεσίες κεντρικού σταθμού παρακολούθησης, γνωστής και ως κέντρο λήψης σημάτων (Κ.Λ.Σ.), η οποία περιλαμβάνει την παρακολούθηση οικιακών και εμπορικών συστημάτων CCTV, συναγερμών πυρκαγιάς και διαρρήξεων.

 

Έχουμε εγκαταστήσει και συντηρήσει χιλιάδες οικιακά και εμπορικά συστήματα ασφαλείας σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα, νοσοκομεία, σχολεία και αστυνομικές αρχές.

 

Ο κεντρικός μας σταθμός παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου σε εγχώριους αλλά και παγκόσμιους πελάτες.

 

Το πιο ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του κέντρου λήψης συναγερμών είναι η ικανότητά του να συνδεθεί με τις τοπικές αρχές σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης για να αναφέρει πιθανές παραβιάσεις ή κινδύνους.